Sanne Røhe

Jeg er psykolog med selvstændig virksomhed – Røhe (rohe.dk). Det er min “anden” karriere, idet jeg efter et rygbrud måtte stoppe med at flyve som pilot i SAS. Min store passion med flyvning gennem 28 år blev således “parkeret”, og samtidigt fik jeg muligheden for at arbejde mere med mennesker gennem min uddannelse fra Københavns Universitet.

I dag arbejder jeg primært med erhvervspsykologi og psykisk arbejdsmiljø. Jeg ser en stor udfordring og glæde i at bistå virksomheder med at genfinde balance og udforske nye forretningsområder, samarbejdsmuligheder, og jeg har især fokus på den sociale kapital, dvs. hvordan vi sikrer, at kommunikation og dialog på tværs i organisationen fungerer bedst muligt med stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel.

Når jeg cykler, og det gør jeg meget, så er jeg hver dag evigt taknemmelig for, at det overhovedet er muligt. I forbindelse med mit rygbrud i 2011 fandt jeg ud af, at sund livsstil inklusive en masse træning er måden, jeg kan holde smerten i ave. Jeg startede med at købe min første triathlon-cykel i 2013, og derefter har jeg ikke set mig tilbage. Jeg har deltaget i en lille håndfuld triathlon konkurrencer, men fra 2017 og frem har jeg næsten udelukkende kørt landevej. Jeg trænede i 2017 op til at deltage i IPWR, Indian Pacific Wheel Race, et 5500 km løb tværs over Australien. Det gjorde jeg bl.a. ved at cykle næsten Danmark rundt på mountainbike, med fuldt lastet cykel. Og jeg fuldførte IPWR 2018 uden nogen form for assistance eller hjælp udefra på 26 dage. Det var en vidunderlig og udfordrende oplevelse, som har sat sig på nethinden.

Idag cykler jeg mest på Zwift, især de sidste par år, hvor jeg har boet i et meget varmt klima i Malaysia. Jeg har rundet 20.000 km på min smart-trainer og 147.000 højdemeter. Mit mål for 2021 er at genoptage triathlon, såfremt kroppen kan holde til det. Alt skal være i balance, men hovedsagen er, at balancen er bedst, når der er bevægelse!